Αριθ. Πρωτ: 3186                       Αθήνα: 10.07.2019 

Αρ. Σελίδων: 1

 

Ενημέρωση μελών

Συνάδελφοι, εχθές 09/07/2019, μετά από πρόσκληση που δέχθηκε η ομοσπονδία, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι μας στο Υπουργείο Προ.Πο., για την παράδοση-παραλαβή του Υπουργείου, όπου έγιναν συναντήσεις με παράγοντες τόσο της φυσικής ηγεσίας, όσο και της καινούργιας πολιτικής ηγεσίας.

Συνάδελφοι η ομοσπονδία μας είναι η μόνη συνδικαλιστική οργάνωση του κλάδου μας, που θα είναι παρών σε όλες τις εξελίξεις.

Μέλημά μας, θα είναι όπως πάντα, η ανάδειξη των εργασιακών θεμάτων μας, στην πολιτική και φυσική μας ηγεσία και η επίλυση αυτών.
Αυτό επιδιώκαμε τόσα χρόνια, αυτό θα επιδιώξουμε και τώρα, εξάλλου μας το επιβάλλει η ιστορία μας, με το ίδιο σθένος και αποφασιστικότητα, ανεξαρτήτως κυβερνητικών σχημάτων.

Η πυξίδα μας ήταν, είναι και θα είναι, πάντα η υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συνάδελφων μας, καθώς και η αλληλεγγύη μας προς αυτούς, ξεκινώντας πάντα από τον αδύναμο ως αναφορά στην εργασιακή τους σχέση.

Αναμένουμε την συνάντηση της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π με τον Υπουργό μας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και θα ενημερωθείτε εκ νέου από την σελίδα μας, για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την συνάντησή μας.

ΥΓ: Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μας προσάψουν κομματικές ταμπέλες, μάταια προσπαθούν και γρήγορα θα διαψευσθούν όπως πάντα.

Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο Γενικός Γραμματέας
Αλέξανδρος Φαραντάκης                                                                 Στυλιανός Πέπλης

Τηλ: 6974709262                                                                          Τηλ: 6976911880 

 

 

Αριθ. Πρωτ : 2827                                                                               Αθήνα: 02.07.2018
                                                                                                          Αρ. Σελίδων : 1
                                                                                  Προς : Σωματεία - Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Θέμα: « Οι ανακοινώσεις των παραπλανήσεων των συναδέλφων »

     Αγαπητοί συνάδελφοι στις 25/06/2018 κατέθεσε η Ομοσπονδία μας στην ενιαία αρχή πληρωμών το υπ αρίθμ 2820/25-06-2018 έγγραφο μας με θέμα << Ερώτηση περί παράνομης παρακρατήσεως στην μισθοδοσία των μελών μας >>, το οποίο έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου 2003031/25-06-2018 από την ενιαία αρχή πληρωμών, και μας χορηγήθηκε αντίγραφο του, καθώς επίσης ελάβαμε και τις σχετικές πληροφορίες κατόπιν της δια ζώσης συζητήσεως.
    Την επομένη ημέρα, 26/06/2018, έβγαλε ανακοίνωση το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, όπου αρμοδίως μας ενημέρωνε στις 22/06/2018, ότι θα επιστραφούν τα παρανόμως παρακρατηθέντα με το εκκαθαριστικό του 2019, εξ ου και ο λόγος περαιτέρω ελέγχου από εμάς πλην των ήδη πραγματοποιηθέντων ενεργειών μας, και εδήλωσε σε όλους, ότι τον επόμενο μήνα θα καταβάλλει τα παρανόμως παρακρατηθέντα. Αυτό το δημοσιεύσαμε αυθημερόν στην σελίδα μας.
    Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον πρόεδρο του Σωματείου-μέλους μας της Ανατολικής Μακεδονίας, Θράκης και Βορείου Αιγαίου, που μας μιμείται, κατόπιν εορτής βεβαίως, ο οποίος την ημέρα που βγάλαμε στην σελίδα μας τα αποτελέσματα των ενεργειών μας σχεδόν αντέγραψε --αν και όχι με τόση μεγάλη επιτυχία στην νομική ουσία του--- το ώς άνω έγγραφο μας και εξέδωσε και ο ίδιος το υπ αρίθμ πρωτοκόλλου 445/26-06-2018 έγγραφο του, και άκουσον άκουσον , ανέβασε στην σελίδα του τις ενέργειες του ΑΠΣ μια ημέρα μετά την ανακοίνωση τους στην σελίδα μας, ήτοι στις 27/06/2018!!!!!!!!! για να το παρουσιάσει ως αποτέλεσμα των δικών του ενέργειών (της κοπιαστικής αντιγραφής του ως άνω κειμένου μας).
     Καθίσταται φανερό, ότι μοναδικός στόχος αυτών των ενεργειών του είναι η παραπλάνηση των συναδέλφων, για να δείξουν, ότι έχουν συνδικαλιστική υπόσταση δια της καπηλεύσεως των ενεργειών της Ομοσπονδίας μας, που όμως μας χαροποιεί διότι αποδεικνύεται σύμμαχος μας .
     Αυτό ακριβώς διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά στην ανακοίνωση τους για την τελευταία τους συνάντηση, ότι δηλαδή ακολουθούν κατά γράμμα τις θέσεις και τις προτάσεις της Ομοσπονδίας μας.
     Αν πετύχουν οι θέσεις και οι προτάσεις μας, τις καπηλεύονται.
     Αν δεν πετύχουν, φταίει η Ομοσπονδία μας.
    Πως θα χαρακτηρίζατε κύριοι αυτή την συνδικαλιστική συμπεριφορά;;;;;;;; Ακριβώς τον ίδιο χαρακτηρισμό, που θα δίναμε για το εξάμηνο των συμβασιούχων με την μηδενική συνεισφορά τους , καμία συνάντηση, καμιά συζήτηση άλλα κατά τα άλλα αυτοί το επέτυχαν!!! Οταν η πραγματική τους στάση ήταν ότι παραμονή της ψηφίσεως της σχετικής τροπολογίας στην Βουλή ελεγαν ότι σας κοροιδεύει η Ομοσπονδία μας.

                                                                                 Με εκτίμηση,
                                                                             Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Ο Πρόεδρος                                                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                                                                    Πέπλης Λ. Στυλιανός
Τηλ: 6974709262                                                                                                  Τηλ: 6976911880

Αριθ. Πρωτ :2417                                               Αθήνα: 27.09.2017

Αρ. Σελίδων : 1
                                                                                                                            Προς :    Σωματεία - Μέλη  Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

 

Θέμα: « Ενημέρωση μελών περί χρημάτων του Ιουνίου των τριετών »

 

Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε μετά από δια ζώσης επικοινωνία με την νέα αρχή πληρωμών, ότι ο μήνας Ιούνιος για τους τριετείς, που απεστάλη από το ΑΠΣ στην εν λόγω αρχή, κατόπιν διαβεβαιώσεως από την ίδια, θα πληρωθεί στις 15-10-2017.

Επίσης μας διαβεβαίωσαν ότι κάθε μήνας, που αποστέλλεται σε αυτούς εγκαίρως, θα πληρώνεται στις 15 του επόμενου μήνα.

       Με εκτίμηση,

                                                     Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

 

 

  Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                                Πέπλης Λ. Στυλιανός

   Τηλ: 6974709262                                                                         Τηλ: 6976911880

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun