Αριθ. Πρωτ: 3186                       Αθήνα: 10.07.2019 

Αρ. Σελίδων: 1

 

Ενημέρωση μελών

Συνάδελφοι, εχθές 09/07/2019, μετά από πρόσκληση που δέχθηκε η ομοσπονδία, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι μας στο Υπουργείο Προ.Πο., για την παράδοση-παραλαβή του Υπουργείου, όπου έγιναν συναντήσεις με παράγοντες τόσο της φυσικής ηγεσίας, όσο και της καινούργιας πολιτικής ηγεσίας.

Συνάδελφοι η ομοσπονδία μας είναι η μόνη συνδικαλιστική οργάνωση του κλάδου μας, που θα είναι παρών σε όλες τις εξελίξεις.

Μέλημά μας, θα είναι όπως πάντα, η ανάδειξη των εργασιακών θεμάτων μας, στην πολιτική και φυσική μας ηγεσία και η επίλυση αυτών.
Αυτό επιδιώκαμε τόσα χρόνια, αυτό θα επιδιώξουμε και τώρα, εξάλλου μας το επιβάλλει η ιστορία μας, με το ίδιο σθένος και αποφασιστικότητα, ανεξαρτήτως κυβερνητικών σχημάτων.

Η πυξίδα μας ήταν, είναι και θα είναι, πάντα η υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των συνάδελφων μας, καθώς και η αλληλεγγύη μας προς αυτούς, ξεκινώντας πάντα από τον αδύναμο ως αναφορά στην εργασιακή τους σχέση.

Αναμένουμε την συνάντηση της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π με τον Υπουργό μας Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και θα ενημερωθείτε εκ νέου από την σελίδα μας, για τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από την συνάντησή μας.

ΥΓ: Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να μας προσάψουν κομματικές ταμπέλες, μάταια προσπαθούν και γρήγορα θα διαψευσθούν όπως πάντα.

Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο Γενικός Γραμματέας
Αλέξανδρος Φαραντάκης                                                                 Στυλιανός Πέπλης

Τηλ: 6974709262                                                                          Τηλ: 6976911880 

 

 

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun