Αριθ. Πρωτ : 1043                                                                   Αθήνα: 10/9/2015
Αρ. Σελίδων : 1
                                                                                           Προς : Σωματεία Μέλη     ΤΣΙΠΡΑΣ 1  ΤΣΙΠΡΑΣ 2

                                       Θέμα: «Ενημέρωση Μελών »

Συνάδελφοι,
Την πέμπτη 10/9/2015 πραγματοποιήθηκε εκ νέου συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων της Ομοσπονδίας μας και του Σωματείου Άρτας με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ κ.Αλέξη Τσίπρα κατά την επίσκεψη του στον Νομό Άρτας.

ΤΣΙΠΡΑΣ 3     ΤΣΙΠΡΑΣ 4              Αξιοσημείωτο στην συνάντησης ήταν η στιγμή που γνωστοποιήσαμε τον κλάδο που εκπροσωπούμε με τον κ. Τσίπρα να αναφωνεί << πάλι εσείς >>. Στην συνέχεια της ολιγόλεπτης συζήτησης μας δήλωσε και πάλι ότι γνωρίζει τα ζητήματα του κλάδου μας και ότι δυστυχώς λόγο των συγκυριών και των πολιτικών εξελίξεων στην Χώρα μας δεν πρόλαβαν να υλοποιήσουν τίποτα από αυτά που είχαν δεσμευτεί απέναντι μας. Ωστόσο οι δεσμεύσεις τους παραμένουν απέναντι μας και ως απόδειξη, ανταποκρινόμενος στο αίτημα της Ομοσπονδίας μας (μέσω υπομνήματος με τα 5 βασικότερα ζητήματα του κλάδου μας) που αποστείλαμε στον ΣΥΡΙΖΑ, τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο μας θα συμπεριληφθούν και αυτήν την φορά στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά τα Σώματα Ασφαλείας και το Πυροσβεστικό Σώμα.
Τέλος δεσμεύτηκε μετά τις εκλογές σε συνεννόηση με την κ.Γεροβασίλη ( βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Άρτας ) να μεριμνήσουμε ώστε να πραγματοποιηθεί νεότερη συνάντηση μεταξύ μας προκειμένου να συζητήσουμε αναλυτικότερα ότι μας αφορά.

                                                       Με εκτίμηση
                                                 Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Ο Πρόεδρος                                                                  Ο Αναπλ. Γεν. Γραμματέας

Φαραντάκης Αλέξανδρος                                                Βλαχογεώργος Αλέξανδρος
Τηλ: 6974709262                                                                  Τηλ: 6972 624450

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun