Αθήνα : 19.02.2015

Αριθ. Πρωτ : 698                                                        

Προς Σωματεία Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

     

Θέμα: «Ενημέρωση Μελών»           

Το τελευταίο διάστημα η Ομοσπονδία μας πραγματοποίησε επαφές με διάφορους αρμόδιους και συναρμόδιους φορείς και αρκετούς Βουλευτές του Κοινοβουλίου, με σκοπό την ενημέρωσή τους πάνω στις προτάσεις μας και την προώθησή τους.

Η εικόνα η οποία αποκομίσαμε από το σύνολο των επαφών που πραγματοποιήθηκαν είναι ότι υπάρχει αποδοχή και αναγνώριση στο δίκαιο του συνόλου των αιτημάτων μας και επιμονή στην υλοποίηση των προεκλογικών και μετεκλογικών τους δεσμεύσεων σε ότι αφορά το Πυροσβεστικό Σώμα, με προτεραιότητα στην ομογενοποίηση του προσωπικού.

Επίσης μας μετέφεραν ότι για να αρχίσουν να υλοποιούνται τα παραπάνω χρειάζεται πίστωση χρόνου, καταρχάς για να εκδοθούν τα Π.Δ. με τα οποία θα οριστούν οι αρμοδιότητες του κάθε Υπουργείου -Υπερυπουργείου και οι επιμέρους αρμοδιότητες του κάθε Υπουργού, Αναπ. Υπουργού, Υφυπουργού, Γεν. Γραμματέα, αλλά και να ξεκαθαρίσει το οικονομικό τοπίο στην Χώρα, κάτι το οποίο δεν αναμένεται πριν το τέλος Μαΐου.

Από την μεριά μας σε καμιά περίπτωση δεν χρειάζεται να θεωρούμε δεδομένα όλα αυτά ώστε να εφησυχαστούμε και να προσμένουμε πότε θα περάσει ο χρόνος να αρχίσουν να υλοποιούνται τα αιτήματά μας. Υπενθυμίζουμε ότι επανειλημμένες φορές κατά το παρελθόν μας παρουσιάστηκε ανάλογη ωραιοποιημένη κατάσταση και το αποτέλεσμα είναι το γνωστό. Οφείλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με αμείωτο ενδιαφέρον και ρυθμό έως την τελική δικαίωση.

Για τον λόγο αυτό, παρακαλούνται τα Σωματεία να ξεκινήσουν να πραγματοποιούν επαφές με τους τοπικούς Βουλευτές όλων των κομμάτων της Περιφέρειάς τους, με σκοπό την ενημέρωση και την προώθηση του υπομνήματος με τις 5 βασικές προτάσεις της Ομοσπονδίας μας.

Πρόσθετα, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας που προέκυψε στην Υπάλληλο της Ομοσπονδίας μας, τα γραφεία της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. θα παραμείνουν κλειστά μέχρι νεωτέρας. Ζητάμε την κατανόηση των Μελών μας στο πρόβλημα αυτό ενώ παράλληλα θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα Μέλη μας πως μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω του email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. της Ομοσπονδίας μας ή στα τηλέφωνα του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα.

 

Με εκτίμηση,

Για Την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

 

ο Πρόεδρος

Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος

Τηλ. : 6974709262

 

ο Γεν. Γραμματέας

Ανδρεαδάκης Μ. Βασίλειος

Τηλ. : 6986131046

 

 

Attachments:
Download this file (Photo_2.jpg)Photo_2.jpg[ ]90 kB
Download this file (Photo_3.jpg)Photo_3.jpg[ ]108 kB
Download this file (Tsoukalas.jpg)Tsoukalas.jpg[ ]120 kB
Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun