Αριθ. Πρωτ : 2064                                                             Αθήνα: 15.02.2017
Αρ. Σελίδων : 2
                                                                                                Προς :
                                                                               Σωματεία - Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Θέμα: « Ενημέρωση μελών »

     Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητές συναδέλφισσες ,
     η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών ( Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.) σας καλεί να συμμετέχετε δυναμικά από κάθε γωνιά της πατρίδας μας στο αγωνιστικό συλλαλητήριο της την Πέμπτη 16 Φλεβάρη 2017 και ώρα 08:30 το πρωί στην Αθήνα, στο Σύνταγμα, διότι θα συζητηθεί στην Βουλή, συμφώνως του προγράμματος της η σχετική τροπολογία στις 09:30 π.μ. .


     Κλιμακώνουμε το δίκαιο και όμορφο αγώνα μας δίνοντας την απάντηση στα κέντρα εξουσίας, που προσπαθούν να ΄΄ βάλουν στο μαχαίρι ΄΄ τον πολύπαθο κλάδο μας.
     Είναι φως φανάρι ότι η παρούσα κυβέρνηση ποδοπατώντας συνταγματικά δικαιώματα και νόμους πρωί τα ξημερώματα, χτυπάει ανελέητα τον πολύπαθο κλάδο μας στέλνοντας παράλληλα για παραδειγματισμό και σωφρονισμό ένα εκκωφαντικό μήνυμα προς όλες τις κατηγορίες των εργαζομένων, ότι θα παρανομεί κατά το δοκούν και θα βάζει ταφόπλακα στα εργασιακά δικαιώματα τους.
     Αυτό συνέβη με εμάς τους Πενταετείς Πυροσβέστες, περίπου 2.100 από εμάς, που πληρούν τα κριτήρια του Ν. 3938/2011 και έπρεπε να μονιμοποιηθούν στο Πυροσβεστικό Σώμα μέχρι τις 10 Φλεβάρη 2017. Είπε ότι ΔΕΝ ΣΑΣ ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΩ, ΔΕΝ ΤΗΡΩ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩ. ΘΑ ΠΑΡΑΤΕΙΝΩ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΣΑΣ ΟΜΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ ΕΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΣΩ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΘΕ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτά κοντολογίς λέει το σχέδιο της τροπολογίας της ντροπής, που αναμένεται να κατατεθεί αύριο στην Βουλή.
      Όλα αυτά θυμίζουν άλλες σκοτεινές και μαύρες εποχές και δεν έχουν καμία σχέση με φιλολαϊκές πολιτικές και υπονομεύουν το δημοκρατικό μας πολίτευμα .
      ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ
1ον Την άμεση εφαρμογή του Ν. 3938/2011 και να μονιμοποιηθούν στο Πυροσβεστικό Σώμα τώρα οι συνάδελφοι, που το δικαιούνται από τις 10 του Φλεβάρη του 2017.
2ον Να λογοδοτήσουν τώρα, όσοι ευθύνονται για αυτή την κατάπτυστη παρανομία, για αυτή την θεσμική εκτροπή.
3ον Να υλοποιηθούν όλες οι προεκλογικές εξαγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ για τον πολύπαθο κλάδο μας.
     ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΟΜΗΡΙΑ.
     ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ.
ΟΛΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΙΣ 08:30 ΤΟ ΠΡΩΪ, ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΦΛΕΒΑΡΗ 2017.( Στις 09:30 π.μ ξεκινάει η συζήτηση σύμφωνα με το πρόγραμμα της Βουλής)
     Οι Πρόεδροι των Σωματείων να επικοινωνήσουν με το Προεδρείο της Ομοσπονδίας για τις ομάδες περιφρούρησης του συλλαλητηρίου από ακραίους προβοκάτορες.
     Απευθύνομε στον κόσμο ανοικτό κάλεσμα ανεξαρτήτως του αν ανήκουν σε Σωματείο και σε ποιό, ώστε να δοθεί αύριο ένα βροντερό παρόν. ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ.
     ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ.
     ΟΧΙ ΣΤΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ.
     ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ Ν.3938/2011.

                                             Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς ,
                                                Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.
Ο Πρόεδρος                                                                                      Ο Γεν. Γραμματέας

Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                                               Πέπλης Λ. Στυλιανός
Τηλ: 6974709262                                                                              Τηλ: 6976911880

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun