Αριθ. Πρωτ. : 784                                                                                          

Αθήνα:20.03.2015

Προς:
Σωματεία-Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Θέμα: « Ενημέρωση Μελών »

20150320 141107 1        20150320 132842 1      

Συνάδελφοι,


Σε συνέχεια των εγγράφων και των κατ’ ιδίαν ενεργειών και πιέσεων που καταβάλλει η Ομοσπονδία μας για την επίλυση των εργασιακών μας θεμάτων, πραγματοποιήθηκαν την Τέταρτη 18-03-2015 και την Πέμπτη 19-03-2015 συναντήσεις με Βουλευτές, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν ζητώντας επιπλέον ενημέρωση και επεξηγήσεις επί των θεμάτων μας.


Πέραν της ενημέρωσης, με πρωτοβουλία των βουλευτών αποφασίστηκε και πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 20-03-2015 σύσκεψη με τον νέο Γεν. Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ.Τάσο Μαυρόπουλο.


Στην συζήτηση που ακολούθησε, αφού μεταφέραμε τις ευχές μας στον νέο Γεν. Γραμματέα, τον ενημερώσαμε εκ νέου και αναλυτικότερα για τις 5 βασικότερες προτάσεις μας ζητώντας του παράλληλα την υλοποίησή τους, μέσα από μία στενή συνεργασία και ειλικρινή διάλογο των δύο πλευρών.


Οι παρευρισκόμενοι Βουλευτές σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, εφόσον αναγνώρισαν το δίκαιο των αιτημάτων μας, εξέφρασαν την συμπαράσταση και την στήριξή τους και δεσμεύτηκαν σε στενή συνεργασία με την Ομοσπονδία μας για την αναζήτηση λύσεων των χρόνιων προβλημάτων μας.


Από την μεριά του ο νέος Γεν. Γραμματέας, όντας ενημερωμένος αρκετές φορές για τα θέματά μας κατά το παρελθόν ως Βουλευτής, μας μετέφερε ότι τα περισσότερα από αυτά αποτελούν προεκλογικές εξαγγελίες της κυβέρνησης, τις οποίες προτίθεται να υλοποιήσει και υπάρχει ήδη δέσμευση από τον Υπουργό κατά τις προγραμματικές του δηλώσεις με προτεραιότητα την ομογενοποίηση του Προσωπικού.


Ως προς τις υπάρχουσες εξελίξεις, μας ανέφερε ότι έχει ήδη οριστεί ο εκπρόσωπος του ΑΣΕΠ για να πραγματοποιηθεί η κλήρωση στις ισοβαθμίσεις των επιλαχόντων Π.Π.Υ, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί ενός των επόμενων ημερών, όπως και ότι προχωράει η διαδικασία πρόσληψης των Συμβασιούχων Πυροσβεστών για την νέα αντιπυρική περίοδο.

Το ραντεβού ανανεώθηκε σε 15 περίπου ημέρες για επιπλέον ενημέρωση και εξελίξεις στα θέματά μας από τον κ. Γενικό.

 

Με εκτίμηση,

Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Ο Πρόεδρος 

Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος

Τηλ: 6974709262 

 

Ο Γεν. Γραμματέας

Ανδρεαδάκης Μ. Βασίλειος

Τηλ. : 6986131046

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun