Συνάδελφοι

διαβάστε την ερώτηση του Βουλευτού Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κο Παναγιώτη Κουρουμπλή

Σας ενημερώνουμε για την απάντηση του  Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Ν. Τόσκα σε σχετική ερώτηση του Βουλευτή Ν. Νικολόπουλου για εργασιακά ζητήματα των Π.Π.Υ. και Συμβασιούχων Πυροσβεστών.

 

Επισυνάπτεται η απάντηση του Υπουργείου Εσωτ. & Διοικ/κης Ανασυγκρότησης σχετικά με την πρόταση έγκρισης δαπάνης για τη μονιμοποίηση των ΠΠΥ, που κατέθεσε ο βουλευτής κ. Ν. Νικολόπουλος.

Συνάδελφοι,

Με το επισυναπτόμεο αρχείο σας ενημερώνουμε σχετικά με την ερώτηση της Βουλευτή Ξουλίδου Σταυρούλας προς τον Υπουργό Νικόλαο Βούτση για την απόδοση του επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος στους Οδηγούς Π.Π.Υ.

Ευχαριστούμε

Με το επισυναπτόμενο αρχηγείο σας ενημερώνουμε σχετικά με την ερώτηση που κατατέθηκε προς τον Υπουργό Εσωτερικών & Διοικιτικής ανασυγκρότησης κ.Νίκο Βούτση

από την Βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ.Ξουλίδου Σταυρούλα σχετικά με την επόδοση του  επικίνδυνου και ανθυγιεινού επιδόματος στους Π.Π.Υ.

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun