ΜΥΤΙΛΗΝΗ 02/04/2015

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ Ν. ΛΕΣΒΟΥ

ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΗ ΛΥΚΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΕΤΩΝ 51, ΟΔΗΓΟΥ(Π.Π.Υ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΕΣΤΗ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΙΣ 8/10/2013 ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΒΑΡΔΙΑ ΣΕ ΔΑΣΙΚΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΡΑΝΙΟΕΓΚΕΦΑΛΙΚΕΣ ΚΑΚΩΣΕΙΣ, ΔΕΞΙΑ ΗΜΙΠΛΗΓΙΑ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ, ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ¨Ε¨ (ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΕΣ) ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΕΣ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΖΕΙ ΕΝΑ “ΓΟΛΓΟΘΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΟΣΕΣ ΒΛΑΒΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ 500 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ(ΠΕΔΥ). ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΚΙΝΗΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ,ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΡΚΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟΥ. Ο ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ ΜΟΝΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ 400 ΕΥΡΩ, ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΟΥ 200 ΕΥΡΩ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 150 ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΩΣ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΑΣ, ΣΥΜΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΩΜΑΤΕΙΟ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΤΑΘΕΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΛΑΒΕΤΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗΝ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ.


Ο ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΛΙΤΗΣ ΛΥΚΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ :
GR 0401104150000041564430951.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΧΙΩΤΕΛΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun