Αρ. Πρωτ: 3319                                               Ημερ. 30/12/2019
Σελ. 1                                                            Προς:
                                                                     Μέλη

Θέμα: “Πολυνομοσχέδιο – Εικοσιτετράωρο”

Συνάδελφοι – ες
σήμερα το απόγευμα θα βγεί το περιβόητο πολυνομοσχέδιο στη διαβούλευση.
Αναμένουμε λοιπόν.

Όσων αφορά το εικοσιτετράωρο έχουμε γίνει μάρτυρες το τελευταίο διάστημα από τους γνωστούς – αγνώστους οι οποίοι είναι σε εντεταλμένη υπηρεσία να καθησυχάσουν τους συναδέλφους. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο κύριος Γενικός θα έπρεπε να είχε προβλέψει την χρηματοδότηση από τον τακτικό προϋπολογισμό που ψηφίστηκε πρόσφατα, κάτι το οποίο ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ! Η μαρτυρία του σε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ότι δεν προέβλεψε την χρηματοδότηση του εικοσιτετραώρου βγήκε αληθινή. Τώρα για να διορθώσει το εσκεμμένο του λάθος, ζητά από τον Υφυπουργό Οικονομικών, κύριο Σκυλακάκη να του δοθούν τα χρήματα του εικοσιτετράωρου από το αποθεματικό. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι χρήματα δεν έχουν βρεθεί. Σε περίπτωση δε που βρεθούν, σίγουρα δεν θα γίνει σε 5 - 6 μέρες.

Όσων αφορά τα λεγόμενα των εντεταλμένων, ο ένας διατυμπάνιζε ότι δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα και ο άλλος ότι σε 5- 6 μέρες θα έχει τακτοποιηθεί το θέμα.

Αγαπητοί συνάδελφοι – ες, θα πρέπει να είμαστε όλοι σε εγρήγορση. Όλα αυτά έγιναν από αυτόν που έδινε συγχαρητήρια το καλοκαίρι στους πυροσβέστες, έλεγε οτι θα πάμε στην ομογενοποίηση του ΠΣ και θα εξαλείψουμε τις παθογένειες.

Τα συμπεράσματα δικά σας….

Φωτογραφίες

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun