ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ
ΚΟΛΛΥΡΗΣ – ΣΥΡΡΟΘΑΝΑΣΗ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 32, ΑΘΗΝΑ 10673
ΤΗΛ.: 2103608504 ▪ FAX: 2103608509
WEB: WWW.KOLIRIS.GR

Αθήνα, 15/11/2017
   Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες,
  Σε συνέχεια πολλών ερωτημάτων προς το γραφείο μας σας ενημερώνουμε με την παρούσα ότι και όσοι συνάδελφοι πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης συμπληρώνουν το χρόνο υπηρεσίας ως «συμβασιούχοι» στις 18/12/2017 έχουν το δικαίωμα να προσφύγουν δικαστικώς για να διεκδικήσουν άμεσα μονιμοποίηση, κάτι που καθ’ ημάς επιβάλλεται αυτονόητα για την προστασία των εννόμων συμφερόντων σας, καθώς μόνο έτσι μπορείτε να κατοχυρωθείτε νομικά ως προς τη μονιμοποίησή σας και να αποφύγετε αιφνιδιασμούς, ως αυτούς που δυστυχώς έχετε βιώσει. Ο νόμος που ψηφίστηκε αιφνιδιαστικά στις αρχές του έτους είναι πρόδηλα αντισυνταγματικός και άρα μη εφαρμοστέος.
   Αποτελεί δηλαδή μονόδρομο η δικαστική προσφυγή και διεκδίκηση για όλους σας και τούτο προκειμένου να αποφύγετε να καταστείτε για δεύτερη φορά όμηροι της Χ επιλογής ή παράλειψης της όποιας πολιτικής και φυσικής ηγεσίας του Υπουργείου. Σας διαβεβαιώνουμε ότι έχουμε τη διάθεση, την τεχνογνωσία και την υποδομή να σηκώσουμε το βάρος του αγώνα σας σε νομικό επίπεδο, γιατί η υπόθεσή σας είναι δίκαια και σημαντική.
   To τελικό κόστος θα επιμεριστεί ανάλογα με τη συμμετοχή.
  Δηλώσεις πρόθεσης συμμετοχής (μη δεσμευτικές) πρέπει να έχουν περιέλθει στο γραφείο μας με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή φαξ (2103608509) μέχρι την 10.12.2017 ώστε ακολούθως να υπολογιστεί το ατομικό κόστος και να γίνει μια οριστική πρόταση οικονομικής συνεργασίας.
Θα επιδιώξουμε να κινηθούμε πάντως στα ίδια χαμηλά επίπεδα ως έγινε και για τους συναδέλφους σας στις αρχές του έτους.
Στη διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Η Λ Ι Α Σ Δ. Κ Ο Λ Λ Υ Ρ Η Σ
Δ Ι Κ Η Γ Ο Ρ Ο Σ παρ’ Αρείω Πάγω και ΣτΕ
Διδάκτωρ Δημοσίου Δικαίου Παν/ου Χαϊδελβέργης
LL.M. Heidelberg Συνταγματικού Δικαίου
MΔΕ Νομικής Αθηνών Διοικητικού Δικαίου
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 32 – ΑΘΗΝΑ
Τηλ.: 210.3608504, Fax: 210.3608509
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - ΑΜ Δ.Σ.Α.: 25296

Φωτογραφίες

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun