Αριθ. Πρωτ : 2609                                                                   Αθήνα: 19.03.2018
Αρ. Σελίδων :2
                                                                                                     Προς :
                                                                                              Σωματείο Βόλου

Θέμα: « Η εκμετάλλευση της εργασιακής αγωνίας των συμβασιούχων από τους 18 ψηφίσαντες »

   Ο χρόνος μας είναι πολύτιμος και τον αφιερώνουμε στα σημαντικά θέματα της επιλύσεως των προβλημάτων του κλάδου μας και δεν ασχολούμεθα μαζί σας.
   Όμως δεν επιτρέπουμε τις συκοφαντίες, τα ψέματα, το παίξιμο με την εργασιακή αγωνία των συναδέλφων συμβασιούχων και τον εμπαιγμό τους .
   Πάμε λοιπόν να δούμε ποιός είναι ο ψεύτης και ο εκμεταλλευτής της εργασιακής αγωνίας των συναδέλφων :
   Κύριοι των 18 ψηφισάντων εσείς δεν είστε, που ζητάτε επιπλέον 6μηνη πρόσληψη στους δήμους άλλως και την 8μηνη απασχόληση στην πυροσβεστική υπηρεσία γενικώς, όπως το ζητεί και ο συνοδοιπόρος σας, κος Παπαναστασίου, προς το γραφείο του Πρωθυπουργού στην Θεσσαλονίκη το 2018 (8 επί 5), σε αντίθεση με τις πανελλαδικώς ληφθείσες αποφάσεις των Συνεδρίων μας ;
   Αυτά δεν πρεσβεύετε κύριοι και τα λέτε αυτολεξεί στη ενημέρωση μελών σας την 18-01-2018<<Προτείναμε έτσι την μερική έως και 6μηνη επιπλέον απασχόληση στους δήμους στον τομέα της προσλήψεως με θετική ανταπόκριση. Ζητήσαμε την 8μηνη απασχόληση για αντιπρόταση σε περίπτωση που η μερική απασχόληση τους δήμους βρει εμπόδια. >>;
    Για ποια ΣΣΕ μιλάτε κύριοι ; Για αυτή, που προσχωρήσατε το 2016, και μας απεστάλη ως οι δημιουργοί της ΣΣΕ της 8/07-06-2016 και σας την δημοσιεύουμε να την θυμηθείτε και να αποδειχθεί, ότι εσείς οι ίδιοι με την στάση σας δουλεύετε τους εαυτούς σας στον καθρέπτη αλλά δεν θα σας αφήσουμε να δουλεύετε και τους συναδέλφους συμβασιούχους και να εκμεταλλεύεστε την εργασιακή τους αγωνία.
    Διότι ακόμα γελάει ο κόσμος με τις προτάσεις σας στην προτεινόμενη σας ΣΣΕ από τους εκπροσώπους σας στον ΟΜΕΔ, κο Παπαντώνη, κο Παπαναστασιου και Μουστάκα, που ομιλείτε για την απεγκλώβηση από την εργασιακή ομηρία από την πολιτεία, ενώ η ΣΣΕ είναι απλή ρύθμιση εργασιακών θεμάτων της υπηρεσίας. Αυτές είναι οι συμβουλές των εν λογω εκπροσώπων σας, των οποίων είστε τέλεια φερέφωνα: ο εμπαιγμός της εργασιακής αγωνίας των συμβασιούχων συναδέλφων. Εδώ ταιριάζει η παροιμία <<Έβαλαν τους λύκους να φυλάνε το μαντρί>>
    Άρα συνεχίζετε να παίζετε το παιχνίδι τους, ενώ ξέρετε, ότι πρόκειται περί απλής επιδιώξεως τους ιδιοτελών συμφερόντων τους με την υπεξαίρεση των αποδιδόμενων συνδρομών προς την ΠΟΠΥΣΥΠ και την μη απόδοση ποτέ του οικονομικού αρχείου της από τα καταστατικώς συνυπεύθυνα μέλη και αφήνουμε ασχολίαστο το ότι δεν αποζημιώθη ποτέ το οικονομικό ταμειακό έλλειμμα στην ΠΟΠΥΣΥΠ από τον παραιτηθέντα ταμία της, κο Παπαντώνη.
   Βλέπετε λοιπόν αγαπητοί συνάδελφοι ποια είναι η ουσία των ιδιοτελώς σκεπτόμενων εκπροσώπων σας και τι παραμύθι σας βάζουν να υπηρετείτε.
   Τουλάχιστον εσείς οι υπογράφοντες τα κείμενα να τα γράφατε οι ίδιοι και όχι να σας τα συντάσσουν άλλοι. Εύγε.
   Συνεχίσετε το λοιπόν μαζί τους με τον ύπνο του δικαίου, που ευρίσκεσθε, αλλά δεν γίνεται ποτέ τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι.

                                                           Με εκτίμηση,
                                                    Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Ο Πρόεδρος                                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                                        Πέπλης Λ. Στυλιανός
Τηλ: 6974709262                                                                      Τηλ: 6976911880

 

Αρ. Πρωτοκ. 1546 15.07.2016 ΠΥ ΒΙ ΠΕ Βόλου Κοινή Συμφωνία 2016 και Σωματείο Βόλου 2

 

 

 

Αρ. Πρωτοκ. 1546 15.07.2016 ΠΥ ΒΙ ΠΕ Βόλου Κοινή Συμφωνία 2016 και Σωματείο Βόλου 3

Φωτογραφίες

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun