ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΠΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

                                       Αναγνωρισμένο σωματείο με ΑΜ 752/02 2004 Απόφαση 29504/2008 Μον Πρωτ Θεσσαλονίκης

Φαξ : 23941-10588 Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αριθ. Πρωτ : 126 Θεσσαλονίκη : 25.04.2018

IMG 20180424 140056 αποστόλου

 

 

IMG 20180425 111104 Παρασκευόπουλος

IMG 20180425 144225 σαρίδης

IMG 20180425 152212 στεφος

 

IMG 20180425 153040 σκουρλετης

IMG 20180425 194849 τοσκας

 

Προς:Μέλη του Σωματείου μας .
Κοινοποίηση :
ΠΟΠΥΣΥΠ


Θέμα: « Ενημέρωση μελών και το καρναβάλι των Αποκριών έληξε »

    Συνάδελφοι συναδέλφισσες,
   αντιπροσωπεία του σωματείου μας παραβρέθηκε την 24-04-2018 στην Αθήνα μετά το κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας για το Συμβούλιο των Προέδρων, για το οποίο θα εκδοθεί και σχετική ενημέρωση.
   Το προεδρείο του Σωματείου μας με τον αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας μας και τον Πρόεδρο του σωματείου των Σερρών, Τσιρίκα Κωνσταντίνο, μετέβη σε προκαθορισμένο ραντεβού στις 13:30μμ την ίδια ημέρα στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Θέσαμε στο κο Υπουργό τα θέματα, που μας απασχολούν λεπτομερώς και δεσμεύτηκε, ότι θα είναι αρωγός μας.
   Την επόμενη μέρα 25-04-2018 σε προκαθορισμένα ραντεβού συναντήσαμε τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, κο Παρασκευόπουλο, όπου τον ενημερώσαμε λεπτομερώς για τα θέματα μας και δεσμεύτηκε, ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες μας με οποιονδήποτε δυνατό τρόπο.
    Έπειτα μεταβήκαμε στην Βουλή και συναντήσαμε τον Βουλευτή Θεσσαλονίκης της Ενώσεως Κεντρώων, κο Σαρίδη Ιωάννη, του παρουσιάσαμε λεπτομερώς τα δίκαια αιτήματα μας και μας δήλωσε, ότι από την μεριά του θα κάνει τις παρεμβάσεις του προς τον αρμόδιο Υπουργό μας, όπως τις έχει ήδη πραγματοποιήσει έως τώρα.
    Στην συνέχεια και μέχρι την ψήφιση της τροπολογίας του εξαμήνου συναντήσαμε και άλλους κυβερνητικούς παράγοντες με την Ομοσπονδία μας.
   Έκπληξη μας δημιούργησε το γεγονός, ότι συναντήσαμε <<συναδέλφους>> - διασπαστές, οι οποίοι σε μια νύχτα μας πούλησαν. Ο εις συγκεκριμένος << συνάδελφος>> ήταν κάποτε πρόεδρος των συμβασιούχων Θεσσαλονίκης και όταν έγινε ΠΠΥ, μας παράτησε εμάς τους συμβασιούχους στην μοίρα μας την ίδια στιγμή και δημιούργησε σωματείο αμιγώς ΠΠΥ χωρίς να θέλει, να έχει καμία σχέση με εμάς τους συμβασιούχους και ξέχασε από που ξεκίνησε. Και τώρα με τον συγκεκριμένο συνάδελφο, που κάποιοι τότε τον αποκαλούσαν κολοτουμπα και διασπαστή, τώρα ενώθηκαν στο κοινό αγώνα της διάσπασης. Αυτό και αν είναι κολοτούμπα!! Αναρωτηθήκαμε λοιπόν εφόσον μας πούλησαν, ήλθαν να μας συμπαρασταθούν σε μια τροπολογία, που αφορούσε τους συμβασιούχους και που το θέμα ήταν τελειωμένο ;;;;;;;; Αφήνουμε ασχολίαστο το ότι δεν είχαν ούτε ένα συμβασιούχο μαζί τους. Γιατί δυστυχώς η υποκρισία και ο εμπαιγμός συνεχίζεται και είναι άνευ ορίων. Οι μάσκες πλέον έπεσαν, όπως και το καρναβάλι των Αποκριών πριν ένα μήνα, κύριοιοιοιοιοι <<συνάδελφοι>> …
   Η μεγαλύτερη έκπληξη μας όμως συνάδελφοι ήταν που μαζί με αυτούς τους << συναδέλφους>>-διασπαστές ήταν και δυο εκπρόσωποι σωματείων συμβασιούχων, που υποτίθεται, ότι εκπροσωπούν συμβασιούχους, χωρίς να έχουν κάνει μια ουσιώδη συνάντηση, παραβρέθηκαν σκοπίμως, για να αποκομίσουν τα οφέλη του αγώνα, που έκανε η Ομοσπονδία μας, καθώς όλο αυτό το προηγούμενο διάστημα κινδυνολογούσαν και καταστροφολογούσαν, ότι δεν θα έχουμε καμία θετική εξέλιξη . Εδώ ταιριάζει μια σοφή λαϊκή παροιμία <<ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε>> και επειδή ο γιαλός ποτέ δεν είναι στραβός, προφανώς αυτοί οι σωματειάρχες αρμενίζουν στραβά. Μια ερώτηση έχουμε να κάνουμε μόνο : αυτό γίνεται από ανοησία τους ή από εμπάθεια;; Ο νοών νοείτο.
    Αγαπητοί συνάδελφοι στηρίζουμε με όλες τις δυνάμεις μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που περνάμε σαν χώρα και σαν έθνος, τον δίκαιο αγώνα, που κάνει ο κλάδος μας με αιχμή του δόρατος την Ομοσπονδία μας .
    Το σωματείο μας έχει αποδείξει στα μέλη του άλλα και γενικότερα στους συναδέλφους την αγωνιστικότητα του και δεν έχει να απολογηθεί για τίποτα και σε κανένα και να γνωρίζουν άπαντες, ότι δεν θα σταματήσουμε ποτέ, να αγωνιζόμαστε για την πλήρη εργασιακή αποκατάσταση και του τελευταίου συναδέλφου.
    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

                                     Με εκτίμηση,
                                 Για το σωματείο .

Ο Πρόεδρος                                                       Ο Γεν. Γραμματέας

Παρασκευάς Χρήστος                                          Δαμιανός Ανδρεάδης

Φωτογραφίες

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun