ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Αριθμός απόφασης εγγραφής 448/2002 μον/λουσ Πρώτ. Κέρκυρας

Έδρα Σαμάρα 6 Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας Τ.Κ.49100 ΤΗΛ :2661039866 –FAX :2661046000email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Μέλος Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π

Αριθ.Πρωτ: 2018/ 9 Κέρκυρα, 01/05/2018

Προς:

Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. και Σωματεία μέλη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Βλέπουμε με αισιοδοξία το θετικό πρόσημο στις πρόσφατες εξελίξεις στο κλάδο μας, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν τη μονιμοποίηση συναδέλφων και την κατά ένα μήνα επέκταση της εργασίας των Συμβασιούχων συναδέλφων. Παράλληλα, ελπίζουμε σε ακόμα καλύτερα νέα δηλαδή, που θα προκύψουν από την πλήρη δικαίωση και αποκατάσταση των Συμβασιούχων και όσων συμπεριλαμβάνονται στον πίνακα επιλαχόντων για Π.Π.Υ.

Η χρονιά που πέρασε μάς δίδαξε ότι κανένας αγώνας δεν πάει χαμένος .

Το επόμενο διάστημα έχουμε μπροστά μας σοβαρές εξελίξεις στον κλάδο (λίστα επιλαχόντων, 12μηνο για Συμβασιούχους, ομογενοποίηση Π.Π.Υ.) που θα πρέπει με καθαρό μυαλό και ενότητα να αγωνιστούμε και για τους υπολοίπους συναδέλφους μας, πολλοί εκ των οποίων βρίσκονται σε απόγνωση. Αυτός ο αγώνας πρέπει να τύχει της υποστήριξης ολόκληρης της πυροσβεστικής οικογένειας και ιδιαίτερα από εμάς που έχουμε περάσει από όλα τα στάδια και κατηγορίες προσωπικού του Π.Σ.

Στον αγώνα αυτό πρέπει να είμαστε πάση θυσία ενισχυμένοι μέσω της ενότητας προκειμένου να δοθεί μεγαλύτερη ώθηση, να ενισχυθεί η γραμμή της Ομοσπονδίας μας ως νόμιμος αντιπροσωπευτικός φορέας και να δυναμώσει η πάλη για τις διεκδικήσεις μας. Αποτελεί αναγκαία και ικανή συνθήκη να αποκτήσουν ζωή και αγωνιστικότητα τα Σωματεία μας.

Ομως μετα λύπης μας διαπιστώσαμε, το τελευταίο διάστημα του αγώνα που έδινε η Ομοσπονδία με τα σωματεία μας για την αύξηση χρονου εργασίας των συναδέλφων συμβασιούχων πυροσβεστών, ορισμένοι συνάδελφοι δυστυχώς!!! και συνδικαλιστές να κινδυνολογούν και να καταστροφολογούν ασυστόλως με σκοπό να πλήξουν το κύρος και την αξιοπιστία της ομοσπονδίας μας.

Δυστυχώς όμως για αυτούς τους υποτιθέμενους συναδέλφους το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια φάνηκε πολύ γρήγορα τις επόμενες μέρες με την ψήφιση της τροπολογίας που αφορούσε 6μήνη εργασία για τα επόμενα 2 έτη, μετά απο πολλά χρόνια για τους συμβασιούχους πυροσβέστες.

Καταδικάζουμε απερίφραστα αυτές τις αντισυναδελφικές παλαιοκοματικού τύπου ενέργειες απο οποιονδήποτε και οπουδήποτε εκφράζονται με σκοπό να αποπροσανατολίζουν, να καταρακώνουν το ηθικό των συναδέλφων και να πλήττουν την ΕΝΟΤΗΤΑ του κλάδου μας.

Δυο λέξεις ταιριάζουν σε αυτούς τους επικίνδυνους συναδέλφους

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

Να συνεχίσουμε λοιπόν, με το κεφάλι ψηλά, μέχρι την τελική δικαίωση των Επιλαχόντων, των Συμβασιούχων, και των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης.

Σταθερές εργασιακές σχέσεις στο Π.Σ.

Κανείς δεν περισσεύει.

Με εκτίμηση,

Για το Δ/Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Άνθης Ν. Γεώργιος Δοσούλας Α. Βησσαρίων

Φωτογραφίες

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun