ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
(Σ.Π.Δ.Μ.),
ΕΔΡΑ: ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ
Δ/ΝΣΗ: Ν. ΠΛΑΚΟΠΙΤΗ & ΖΑΦΕΙΡΑΚΗ 4
Τ.Κ. 50100 ΚΟΖΑΝΗ Τ.Θ.-1323
FAX: 2463022429 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΝΟΜΙΜΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ
(ΑΡ. ΚΑΤ. ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ 2551/16-10-2008)
Αρ. Πρωτ. 03 Κοζάνη : 03/05/2018
Προς:
Π.Ο.Σ.Π.Υ.Δ.
Ανακοίνωση
Το Σωματείο Πυροσβεστών Δυτικής Μακεδονίας εκφράζει δημοσιά την συμπαράσταση του στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης & Συμβασιούχων Πυροσβεστών.


Συνάδελφοι το ιστορικό μας σωματείο παρέμεινε και θα παραμείνει ενωμένο στις δύσκολες εποχές που κάποιοι διάλεξαν τον εύκολο δρόμο φεύγοντας από την Ομοσπονδία και τα σωματεία τους.
Ανοίγοντας άλλους δρόμους παρακινώντας συνάδελφους εποχικούς και πενταετής να ακολουθήσουν τον ίδιο σκοτεινό δρόμο με αβέβαια αποτελέσματα.
Το Σωματείο μας παραμένει στον πλευρό της ομοσπονδίας στηρίζοντας τον αγώνα που ξεκινήσαμε πολλά χρονιά πριν, όλοι μαζί και δεν διαλέξαμε τον εύκολο δρόμο γυρίζοντας την πλάτη στους συνάδελφους.
Μέτα από πραγματικό και δύσκολο αγώνα καταφέραμε την μονιμοποίηση 2162 πενταετών εν μέρη δικαίωση τον συναδέλφων εποχικών με την μη έκδοση καινούργιου διαγωνισμού εξασφαλίζοντας προς το παρόν και έκτο μηνά εργασίας για τα επόμενα δυο χρόνια χωρίς αυτό να μας ικανοποιεί και να μας εφησυχάζει . Παλεύουμε για καθηκοντολόγιο και 24ωρο για τους πενταετής
Αυτές τις δύσκολες ώρες καλούμε όλους τούς συνάδελφους πυροσβέστες να συστρατευτούν στο πλευρό της ομοσπονδίας. Συνάδελφοι όλοι μαζί κάνουμε θαύματα μην αφήσουμε κανέναν να μας πληγώσει, ας αφήσει ο καθένας τα προσωπικά του στην άκρη για το καλό όλων η ομοσπονδία δεν είναι πρόσωπα, η ομοσπονδία είμαστε όλοι εμείς μαζί, δεν περισσεύει κανείς.
"ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ".

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                       ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΖΑΝΤΣΙΔΗΣ                                                                                ΤΑΪΡΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΤΗΛ.: ΠΡΟΕΔΡΟΥ: 6944391114

Φωτογραφίες

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun