Αριθ. Πρωτ : 2892                                                                                                                                               Αθήνα: 05.09.2018
Αρ. Σελίδων : 3
                                                                                                                                                                    Προς : Σωματεία - Μέλη Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Θέμα: « Aνακοίνωση προς Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης »

    Αγαπητοί συνάδελφοι πυροσβεστες πενταετους υποχρέωσης (το απόγευμα θα εκδοθή ανακοίνωση για τους μονίμους ,πρώην τριετείς της ΠΟΠΥΣΥΠ),
σας ενημερώνουμε, ότι η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων εκλογής αιρετών μελών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης του Πυροσβεστικού Σώματος λήγει την 10-09-2018.

    Οι Συνάδελφοι Π.Π.Υ., οι οποίοι ανήκουν στα Σωματεία -μέλη της ΠΟΠΥΣΥΠ, και επιθυμούν να είναι υποψήφιοι στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων των Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης του Πυροσβεστικού Σώματος με τον συνδυασμό << Πανελλήνια Ομοσπονδία Πενταετούς Υποχρέωσης και Συμβασιούχων Πυροσβεστών >> της Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π. παρακαλούνται, όπως επικοινωνήσουν άμεσα (μέχρι την 07.09.2018), με την γραμματέα της Ομοσπονδίας μας στα τηλέφωνα 213-0329842 και 6959-112364 για παροχή οδηγιών για την σύννομη υποβολή της υποψηφιότητας τους στο Α.Π.Σ. και για την καταγραφή του ονόματος τους στο σχετικό έγγραφο του επικεφαλούς του συνδυασμού της ΠΟΠΥΣΥΠ προς το Α.Π.Σ., το οποίο είναι απαραίτητο (για αυτό πρέπει οπωσδήποτε να σταλεί η σχετική Υπεύθυνη Δήλωση του Υποψηφίου με βεβαιωμένο το γνήσιο της υπογραφής του και στο φαξ της Ομοσπονδίας μας : 213-0334018) .Παρακαλείστε να ζητείτε να πρωτοκοληθούν στις υπηρεσίες σας.

                                                                           ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ​ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ.

  Αγαπητοί Συνάδελφοι,
      σας στέλνουμε ένα υπόδειγμα Υπεύθυνης Δηλώσεως του ΠΠΥ δια της οποίας δηλώνουμε στο ΑΠΣ την επιθυμία μας να είμαστε Υποψήφιοι
1.για την εκλογή αιρετών μελών των ΠΠΥ στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων των ΠΠΥ του Πυροσβεστικού Σώματος
2.και για την εκλογή αιρετών μελών των Πυρονόμων, Υπαξιωματικών και Πυροσβεστών για το αρμόδιο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Μεταθέσεων Πυρονόμων, Υπαξιωματικών και Πυροσβεστών. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΠΥΣΥΠ.
3Οι Υπεύθυνες αυτές δηλώσεις συμπληρώνονται στα στοιχεία που λείπουν από τον ενδιαφερόμενο και βεβαιώνεται το γνήσιο της υπογραφής τους.​

  ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΜ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΝΗΣΙΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ.ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ. 
    ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΗΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ
    ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΦΑΞ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΑΣ (213-0334018) ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΣ.

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (ΣΤΟ 2130329842) ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ ΦΑΞ ΚΑΙ ΕΚΤΥΠΩΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΕΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΦΑΞ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΘΕΙ.
     ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10-09-2018 ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 07-09-2018 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΠΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΠΥΣΥΠ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΓΡΑΜΜΑΤΈΩΣ 6959-112364.

                                                                 Με εκτίμηση,
                                                            Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

Ο Πρόεδρος                                                                                    Ο Γεν. Γραμματέας

Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                                               Πέπλης Λ. Στυλιανός
Τηλ: 6974709262                                                                            Τηλ: 6976911880

Φωτογραφίες

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun