ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΠΕΝΤΑΕΤΕΙΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ

    Αγαπητοί συνάδελφοι, συναδέλφισες, με αφορμή την τιμητική θέση, που μου πρόσφερε το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας μας (Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.) ως επικεφαλής του συνδυασμού των ΠΕΝΤΕΑΤΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ για τις αρχαιρεσίες των αιρετών στα συμβούλια μεταθέσεων και αποσπάσεων του Π.Σ., ήθελα, να σας ευχαριστήσω προσωπικά αλλά και από καρδιάς όλους εσάς, που στηρίξατε πανελλαδικά με την παρουσία σας ως υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της Ομοσπονδίας κάποιοι μάλιστα για τρίτη συνεχόμενη φορά αλλά πρωτίστως τους απλούς συναδέλφους, που θα μας τιμήσουν για άλλη μια φορά με την ψήφο τους.
     Μια ψήφο, που θα εκφραστεί στην ουσία με την υποχρέωση μας να στηρίζουμε τα συμφέροντα του ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗ ακόμα και αν κάποιες φορές έρχονται αντιμέτωπα με τα υπηρεσιακά συμφέροντα και όπως γνωρίζετε αρκετοί από εσάς το έχουμε κάνει πράξη πολλάκις στο παρελθόν.
    Ιστορικά η Ομοσπονδία έχει προασπίσει τα συμφέροντα και έχει επιδείξει την αλληλεγγύη της ως υπέρτατο αγαθό του συνδικαλισμού σε όλους τους συναδέλφους είτε είναι πενταετείς είτε πρώην τριετείς- μόνιμοι αλλά και συμβασιούχους ξεπερνώντας πολλές φορές μεγάλα εμπόδια και σκοπέλους, που αρκετές φορές σκοπίμως βάζανε κάποιοι κακόβουλοι και κακοπροαίρετοι δυστυχώς << συνάδελφοι>> με γνώμονα να εξυπηρετούν κατά το δοκούν αναλόγως των συνθηκών τα μικροσυμφέροντα τους, τα καπρίτσια τους και τα οφίτσια τους στο τέλος πάντα χωρίς ουσία και αποτέλεσμα απλά και μόνο να ικανοποιείται ο εγωισμός τους και η ζηλοφθονία τους.
     Ο σοφός λαός μας λέει, όμως ότι << αυτό που δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό>> και πάντα πρέπει να συγχωρούμε τους αδαείς και αφελείς.
    Και επειδή γνωρίζω, ότι κανένας συνάδελφος δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου, θα ανταποκριθείτε για άλλη μια φορά και σε αυτό το κάλεσμα της Ομοσπονδίας μας στηρίζοντας με την δική σας ψήφο το ψηφοδέλτιο μας.
    Μια ψήφο, που θα μας δώσει δύναμη και κουράγιο, να συνεχίσουμε για τρίτη συνεχόμενη θητεία, να υπηρετούμε χωρίς ιδιοτέλεια αλλά πάντα με ειλικρίνεια και σεβασμό το συμφέρον του πενταετή πυροσβέστη μέσα από αυτό τον θεσμό των εκλεγμένων αιρετών στα συμβούλια μεταθέσεων και αποσπάσεων.

 

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΠΥΣΥΠ
ΓΟΥΡΔΟΥΡΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ.

Φωτογραφίες

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun