ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ
                           ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΧΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΩΝ
ΕΔΡΑ: ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΧΙΟΥ - ΜΑΡΤΥΡΩΝ 2

Χίος: 9 Μαΐου 2018
Αρ.Πρωτ.: 1/2018

                                                                                    Κοινοποίηση: ΠΟΠΥΣΥΠ
Συνάδελφοι,


Αν και διανύουμε την δυσκολότερη οικονομικά και πολιτικά κατάσταση ως χώρα των τελευταίων πενήντα ετών ο κλάδος μας συνεχίζει να δικαιώνεται.
Όπως και εσείς βλέπετε μόνο την χρονιά που μας πέρασε και παρά τις αρνητικές προβλέψεις και εκτιμήσεις των γνωστών "κατ επάγγελμα συκοφαντών" υλοποιήθηκαν προτάσεις μας σημαντικής οικονομικής επιβάρυνσης την ίδια στιγμή που σε άλλους κλάδους και σε άλλες κατηγορίες συναδέλφων, εργασιακά κεκτημένα και δικαιώματα καταρρέουν σαν χάρτινοι πύργοι.
Πιστοί και αφοσιωμένοι στο τρίπτυχο, ενότητα-αλληλεγγύη-υπευθυνότητα,καταφέραμε να ξεπεράσουμε μεγάλου μεγέθους δυσκολίες και προβλήματα και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο υποχρεούμαστε και δεσμευόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική δικαίωση και την αποκατάσταση και του τελευταίου Συναδέλφου.
Θα θέλαμε να σας καλέσουμε,
Όλοι μαζί συστρατευόμενοι κάτω από την συνδικαλιστική σκέπη του μόνου ακηδεμόνευτου και αξιόπιστου όπως αποδεικνύεται μέρα με την μέρα συνδικαλιστικού φορέα του Π.Σ, την ομοσπονδία μας ΠΟΠΥΣΥΠ, που σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς για την χώρα, μεθοδικά, συγκροτημένα χωρίς πολλά λόγια εντυπώσεων και τυμπανοκρουσίες συνεχίζει να δίνει το παράδειγμα διεκδίκησης και δικαίωσης.
Δεν μπορούμε να μην καταδικάσουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, όλους εκείνους που συνεχώς σαν 'όρνια" καραδοκούν και επιδιώκουν συνεχώς να βλάψουν την ομοσπονδία μας.
Όλους εκείνους που αλληλοκατηγορούταν με τους πιο βαρύς χαρακτηρισμούς ( ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ, ΚΩΛΟΤΟΎΜΠΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ κ.λ.π) και ξαφνικά έγιναν οι καλύτεροι φίλοι, με μοναδικό σκοπό να διατηρήσουν τα προσωπικά τους οφέλη και την προβολή.
Όλους εκείνους που ενώ κατέκριναν (μην γράφεται στο ίντερνετ, δίνουμε εικόνα διάλυσης στο αρχηγείο και στο υπουργείο) κάνουν τα ίδια και σε χειρότερο βαθμό.
Όλους εκείνους ΠΟΥ ΕΝΏ ΟΙ ΊΔΙΟΙ κατήγγειλαν την Σ.Σ.Ε και έπειτα επιδίωξαν την σύναψη συλλογική σύμβαση εργασίας με 18 ψηφίσαντα Μέλη τώρα κατηγορούν την ομοσπονδία γι αυτό.
Όλους εκείνους που επιδιώκουν και ποντάρουν με κάθε τρόπο σε τυχόν αποτυχία της ομοσπονδίας.
Όλους αυτούς που χωρίς ενδοιασμό και δισταγμό με όπλο την παραπληροφόρηση και τον βαρβαρισμό λάσπης και ψεύδους, υποτιμώντας την νοημοσύνη των Συναδέλφων προσπαθούν να δικαιολογήσουν την ύπαρξη τους και να επιβιώσουν....
Συνάδελφοι, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αν δεν ήταν η ΠΟΠΥΣΥΠ κανένας από εμάς δεν θα βρισκόταν στην θέση που βρίσκεται, μόνιμος- Π.Π.Υ- συμβασιούχος.
Συνάδελφοι,
έχουμε χρέος και ευθύνη όλοι μας, ιδίως την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, να μην μείνουμε αδρανής και να συνεχίσουμε όλοι μαζί, ενωμένοι και μονιασμένοι μέχρι την τελική επίτευξη των στόχων μας.
" Όλοι για έναν και ένας για όλους"
Το χρωστάμε στους εαυτούς μας, στους Συναδέλφους μας, στην ιστορία μας...Και και σε όλους αυτούς που αγωνιστήκαμε μαζί και πλέον δεν είναι ανάμεσά μας...
Για το Σωματείο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΛΑΡΔΑΣ                                                                                             ΣΩΤΗΡΗΣ ΦΑΡΑΤΖΗΣ

Φωτογραφίες

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun