Αρ. Πρωτ: 999

Ημερομηνία : 13.07.2015

Θέμα: «Ενημέρωση Μελών

Συνάδελφοι,

Λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας της υπαλλήλου της Ομοσπονδίας μας, για το οποίο έχουμε ενημερώσει και κατά το παρελθόν, χρήζει η ανάγκη νοσηλείας της στο νοσοκομείο. Για το λόγο αυτό και για όσο θα βρίσκεται σε αναρρωτική άδεια, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά, μέχρι νεοτέρας.

Παρακαλούμε πολύ, η αποστολή εγγράφων κατά το διάστημα αυτό να γίνεται μόνο στο mail της Ομοσπονδίας μας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)">(Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)καθώς δεν θα μπορεί κανείς να λάβει γνώση των φαξ όσο δεν θα είναι κανείς στα γραφεία μας.

Επίσης, για οποιαδήποτε επικοινωνία, μπορείτε να απευθύνεστε στον Πρόεδρο και στο Γεν. Γραμματέα είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω mail.

Ζητούμε την κατανόησή σας και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

                    Με εκτίμηση,

                                                        Για την Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.

       Ο Πρόεδρος                                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Φαραντάκης Γ. Αλέξανδρος                                                                         Ανδρεαδάκης Μ. Βασίλειος

  Τηλ: 6974709262                                                                                    Τηλ: 6986131046

Φωτογραφίες

Φιλοξενία ιστοσελίδων
Hostsun